Ziomal, w2 ori xenonach nie ma gałki do regulacji
[O2] Gdzie w Krakowie okleić szyby
Zwiń
X
-
Witaj, ja oklejałem w Car-Solar na Chorzowskiej (prawa boczna Zakopiańskiej za Górą Borkowską w stronę Zakopanego) Folia tytanowa (55% redukcji ciepła)- za cały tył zapłaciłem ok. 420zł z tego co pamietam (liftback) - robota wykonana profi, duża skuteczność redukcji ciepła przy niewielkim przyciemnieniu
kontakt tel. : 604583035Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
Ja oklejałem na Łokietka - folia refleksyjna - efekt przyciemnienia wzmacnia się jak świeci słońce - robota wykonana czysto i profesjonalnie - kontakt - Pan Grzegorz - 603-233-889.
P.S. Efekt widać jako tako w moim podpisie :wink: - zdjęcie robione w pochmurny dzień.
P.S.2. Do Car Solar też uderzyłem z zapytaniem z racji tego, że mam rzut beretką z roboty, ale mieli drożej i jeszcze podali mi jakieś chore terminy realizacji.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GS1W Car-Solar powiedzieli 540 złotówek za całe auto (kombi + przód na moją odpowiedzialność ), to chyba nie jest zła cena.
Mam folię Alu Black w kombiaku i zapłaciłem około 600 zł, nie wiem czy dobrze pamiętam, ale jakieś 95% redukcji ciepła. Nie wiem czy to prawda, ale jest zdecydowanie chłodniej w lecie.
Zwróć im uwagę na zaczepy szyb w tylnych drzwiach bo po oklejeniu moje dosyć szybko puściły i po naciśnięciu guziczka do opuszczania szyby ona zostawała w miejscu. Oczywiście wszystko poprawili i jestem zadowolony.
Próbowałem wynegocjować jakiś rabat dla OCP, ale gość powiedział, że cenę ma przyzwoitą a roboty stale na 3 tygodnie do przodu. Więc nici z rabatu
Ma również przyciemnianie piecowe.
Ja jestem zadowolony i polecam.Sprzedam lub zamienię na Jeepa XJ z dopłatą: O2 1.9TDI BXE 4X4 + 4xMOMO X-43
JETTA Highline 1.4 TSI 160
Komentarz
-
Komentarz